Om meg

Hei. 

Jeg heter Lilly Grønås, er '83-modell og jeg eier og driver Såpehuset AS. 
Ansiktet bak alle såpebildene, dette er da meg på stand våren 2021
Meg på stand i vår

Jeg utvikler mine egne oppskrifter, produserer og tester ut nye produkter, før de blir sertifisert og havner i nettbutikken her! 
Og jeg ELSKER det!


Hvorfor er sertifisering så viktig da?


Jeg får alle mine produkter sertifisert av en gruppe kjemikere. De går igjennom oppskriftene og ser at alt er trygt og godt. Det er også et krav i Norge (og ellers i EU) at ALT som skal på hud og hår skal være sertifisert før salg. Det er en kostbar prosess, men en stor trygghet for meg som produsent og deg som forbruker.
Og det er nettopp det: du skal være trygg på at det er gode, pleiende produkter du får når du handler hos meg. 

 

Hvorfor driver Lilly med såper?


For meg er det ren terapi å utvikle oppskrifter og lage selve såpene. Fargene og å lage fine mønster er desidert favoritten min!
Jeg ønsket å vite hva som var i produktene jeg bruker, at det ikke var noe skadelig/farlig i dem. Og ikke minst, jeg ønsker å redusere plastforbruket mitt. Alle kan gjøre litt!

Så nå lager jeg mine egne kroppssåper, håndsåper, shampoo, balsam, deodorant og badesalt/bomber. Og det beste er at alt er sertifisert og kundene elsker dem! Kanskje du også finner deg en favoritt og femten?!

Håper du ser gleden jeg har hatt av å lage hvert eneste stykke. Og at du kan kjenne kjærligheten som ligger bak hver gang du bruker noen av mine produkter. 

Laget med kjærlighet og pakket for hånd.

Min favorittsåpe: Unicorn
Unicorn - Min favorittsåpe!