Om meg

Hei. 

Jeg heter Lilly Grønås, er '83-modell og jeg eier og driver Såpehuset AS. 
Ansiktet bak alle såpebildene, dette er da meg tidlig februar 2022.


Jeg utvikler mine egne oppskrifter, produserer og tester ut nye produkter, før de blir sertifisert og havner i nettbutikken her! 
Og jeg ELSKER det!

Første del her er skrevet lenge før jeg åpnet fysisk butikk i tillegg..
FOR EN REISE!! Det er alt jeg kan si.


Hvorfor er sertifisering så viktig da?


Jeg får alle mine produkter sertifisert av en gruppe kjemikere. De går igjennom oppskriftene og ser at alt er trygt og godt. Det er også et krav med hjemmel i  Norsk LOV (og ellers i EU) at ALT som skal på hud og hår skal være sertifisert før salg. Det er en kostbar prosess, men en stor trygghet for meg som produsent og deg som forbruker.
Og det er nettopp det: du skal være trygg på at det er gode, pleiende produkter du får når du handler hos meg. 

 

Hvorfor driver Lilly med såper?


For meg er det ren terapi å utvikle oppskrifter og lage selve såpene. Fargene og det å lage fine mønster er desidert favorittoppgaven min!
Jeg ønsket å vite hva som var i produktene jeg bruker, at det ikke var noe skadelig/farlig i dem. Og ikke minst, jeg ønsker å redusere plastforbruket mitt. Alle kan gjøre litt!

Så nå lager jeg mine egne kroppssåper, håndsåper, shampoo, balsam, deodorant og badesalt/bomber. Og det beste er at alt er sertifisert og kundene elsker dem! Kanskje du også finner deg en favoritt og femten?!

En annen del av "såpeterapien" min er å stå på stand og snakke med kunder, det har vært en lang prosess å komme til der jeg er i dag. Da jeg tidligere slet veldig med sosial angst og ikke snakket med folk jeg ikke kjente. Når folk nå møter meg, er det ingen som kan tro at jeg har slitt med noe sånt. (Tidvis kan jeg fortsatt kjenne på det, men det er ikke i nærheten av sånn det har vært, heldigvis!)

Håper du ser gleden jeg har hatt av å lage hvert eneste stykke. Og at du kan kjenne kjærligheten som ligger bak hver gang du bruker noen av mine produkter. 

Laget med kjærlighet og pakket for hånd.

Hylle med badesaltene mine

 

Oppdatering:
13.mai 2022 åpnet jeg butikken min på Sams med kake og mozell, nøyaktig 3 måneder senere (13.august) var siste del av åpningsfesten med goodiebags og loddtrekning med flotte gevinster fra flere bedrifter på senteret.  
Hele resten av 2022 i butikken var rett og slett... MAGISK! 

Kom gjerne innom og besøk meg på Bømlo Storsenter, om du er på Bømlo.

Målet for 2023 er enkelt: 

  • Fortsatt økning i produksjon
  • Sertifisere og lansere en helt ny såpekolleksjon tidlig 2023
  • Få meg noen flere forhandlere, gjerne de små spesielle butikkene jeg selv holder nærmest hjertet mitt.
  • Gjerne en forhandler på Østlandet, for det har jeg ikke enda 


Utstillingen i butikkvinduet