Planer for høsten/vinteren 2022

Planer for høsten/vinteren 2022

Butikken på Bømlo Storsenter utvikler seg og vokser stadig.

Jeg har utvidet hylleplassen til Vippsavdelingen, så der er det nå flere ledige plasser. (Se egen post) Jeg heier veldig på de små bedriftene og gründer-spirene, såvel som hobbyprodusentene. Det er viktig å ha en mulighet å få vist seg frem litt. 

Det er hele TO nye forhandlere av produktene mine. Candles With a Kick (i Storgata 18, 9405 Harstad) og Padma (Helsekost i Søregata 12, 4006 Stavanger). Har et fortsatt tett og godt samarbeid med Gløtt Bryggen (Bredsgården 2b, 5003 Bergen). Spent på hvor neste sted blir. 

I høst planlegger jeg, sammen med Anni flere kvelder med makramekurs i butikken etter stengetid. Der får du lære deg alle de grunnleggende knutene, du får lage ditt eget veggheng, velge farger på tråden så den passer godt inn med din egen stil. Selvsagt får du ferdig produkt med deg hjem samme kvelden. 
I tillegg blir det muligheter for kveldsshopping med en liten rabatt for kursdeltagerne, om de ønsker det. Blir lagt ut post på SoMe med datoer/klokkeslett, påmelding der eller til en av oss. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.